انواع کاشت ناخن
انواع کاشت ناخن و روش های آموزش کاشت ناخن
کاشت ناخن در سال های اخیر در کشور ما بسیار رایج شده است، ممکن است که دلایل مختلفی برای کاشت ناخن و تلاش برای یادگیری وآموزش کاشت ناخن مطرح باشد، اما مهم ترین دلیل آن می تواند زیبایی و داشتن ناخن های زیبا باشد، کسانی که عادت به جویدن ناخن هم دارند می توانند از روش کاشت ناخن برای ترک این عادت استفاده کنند، با آموزش کاشت ناخن همراه ما باشید.
کاشت ناخن
کاشت ناخن یکی از روش های مناسب برای زیبایی و داشتن ناخن های مناسب است که توسط بیشتر خانم ها مورد استفاده قرار می گیرد، جنبه زیبایی و متنوع بودن ناخن ها از مواردی است که بیشتر بر آن ها تاکید می شود. ناخن های مصنوعی برای کسانی که ناخن ضعیف و یا بدشکلی دارند و یا عادت به جویدن دارند فرای زیبایی بسیار مهم است، کاشت ناخن در انواع مختلفی انجام می گیرد و از موادهای مختلفی استفاده می شود که باید دقت کافی در انتخاب آن ها لحاظ شود، از انواع کاشت ناخن مصنوعی می توانیم به کاشت ناخن قالبی، کاشت ناخن پودری، کاشت ناخن ژلهٔ و میکس اشاره کنیم در ادامه به آموزش کاشت ناخن در انواع گفته شده اشاره خواهیم کرد.
آموزش کاشت ناخن قالبی
در ابتدا آموزش کاشت ناخن قالبی را توضیح می دهیم؛ ابتدا مواد را در قالب آماده ناخن مصنوعی بریزید تا شکل ناخن تشکیل شود، در مرحله بعد، بر روی ناخن مواد ضد قارچ بزنید، سپس قالب را روی ناخن فشار دهید، مواد آغشته به ناخن خشک می شود و قالب می گیرد، چند دقیقه بعد قالب را بردارید و طراحی آن را آغاز کنید، نکته ای که در آموزش کاشت ناخن قالبی باید به آن اشاره شود این است که، این ناخن به سوهان کشی و چسب ناخن نیاز ندارد، روش کاشت ناخن قالبی سریع تر از سایر روشهاست.
آموزش کاشت ناخن پودری
از آنجا که کاشت ناخن پودری پرکاربرد است، آموزش کاشت ناخن پودری با دقت بررسی می شود: ابتدا ناخن ها را پاک کنید و سطح آن را با سوهان از مواد و بقایای قبلی تمیز کنید، سپس با استفاده از الکل ناخن و اطراف آن را ضدعفونی کنید، اندازه مناسب سرناخن ها را با توجه به علاقه خود انتخاب کنید، به گونه ای باشد که تمام عرض ناخن را دربر داشته باشد، به مدت ۲۰ ثانیه هر سری را با زاویه ۴۵ درجه نگه دارید، اگر اندازه مناسب پیدا نشد از سایزهای بزرگ استفاده کرده و با سوهان کوتاه کنید.
سپس، باندر را آهسته و ضربه مانند روی ناخن بزنید بعد از یک دقیقه خشک خواهد شد، صمغ یا چسب را در تمام سطح ناخن بزنید، سپس ناخن را در پودر ناخن محفظه فرو ببرید و ۵ ثانیه بعد ناخن را بیرون بیاورید، و برای همه انگشت ها این کار را انجام دهید، پودرهای اضافی را با ضربه از بین ببرید، پس از خشک شدن، پودرهای اضافی را با برس پاک کنید.
دوباره بر روی ناخن ها و نوکشان چسب بزنید و آن ها را با چسب بپوشانید، برای داشتن ناخن های رنگی از پودر رنگی استفاده کنید و سپس چسب بزنید، اکتیویتر را مثل لاک روی ناخن زده و ۵ ثانیه صبر کنید بار دیگر هم تکرار کنید. به وسلیله سوهان نرم قسمت های بیرون زده را صاف کنید. در نهایت از تاپ گت استفاده کنید و تاپ گت را بر روی ناخن هایتان بکشید و بعد از دو دقیقه منتظر بمانید تا ناخن های شما خشک شوند.
سپس در ادامه روغن ناخن را به کناره های ناخن بمالید. در نهایت پس از این که مطمئن شدید لاک روی ناخن ها خشک شده است، با استفاده از صابون و آب ولرم دستان خود را بشویید و به وسیله یک برس ناخن پودرهای اضافی روی ناخن را پاک کرده و سپس با حوله خشک کنید، سعی کردیم آموزش کاشت ناخن پودری را با توجه به اهمیت آن برای شما عزیزان ارائه دهیم و در ادامه آموزش کاشت ناخن به دو روش دیگر هم اشاره خواهیم کرد.
آموزش کاشت ناخن ژله ای
اینجا به آموزش کاشت ناخن ژله ای می پردازیم در ابتدا باید تیپ (ناخن مصنوعی) مناسب انگشتان خود را جدا کرده و بچسبانید، به اندازه دلخواه و مناسب تیپ ها را برش دهید و به وسیله سر سوهان خط های تیپ و چسب های اضافی را از بین ببرید، سپس مانیکور را انجام دهید و پوست های اضافی دور ناخن را بگیرید و ضد قارچ بزنید در ادامه پرایمر مخصوص ژل را بزنید، ژل پایه معمولا غلیظ است و به وسیله قلموی مخصوص یک لایه را بردارید و به مانند لاک به همه قسمت های صدف بکشید و به مدت زمان ۱٫۵ دقیقه در دستگاه یووی بگذارید و بعد به وسیله ریموور پاک کنید، این کار باید پشت سر هم و دو الی سه بار انجام گیرد سپس به وسیله سوهان، شکل دهی نوک ناخن ها را آغاز کنید، در مرحله آخر کاشت ناخن ژله ای یک لایه پوشش از ژل را بر روی ناخن ها بزنید و به مدت زمان یک و نیم دقیقه در یووی قرار دهید و با ریمور پاک کنید، حالا ناخن شما آماده است.
آموزش کاشت ناخن میکس
آموزش کاشت ناخن میکس را به مانند آموزش کاشت ناخن های گفته شده شرح نمی دهیم، به طوری که از اسم ناخن هم پیداست، ناخن میکس یک ناخن ترکیبی است و از دو نوع کاشت پودری و ژله ای تشکیل شده است، ما هم آموزش کاشت ناخن ژله ای و پودری را آموزش دادیم، در این روش بعد از این که از ضد قارچ استفاده کردید و مراحل کاشت پودری را انجام دادید و بعد از این که سوهان کشی انجام شد یک لایه ژل روی ناخن بکشید و داخل دستگاه یووی قرار دهید و ناخن آماده می شود.
نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن
بعد از آموزش کاشت ناخن لازم است به نکته های ایمنی هم اشاره شود:
بعد از کاشت ناخن سعی کنید با مواد و اجسام آلوده در تماس نباشید.
در کارهای روزمره و به هنگام استفاده کردن از آب و مواد شوینده از دستکش استفاده کنید.
مواظب باشید به ناخن هایتان ضربه نخورد.
این مدل های ناخن که برای شما آماده کردیم را هم ببینید .